A- A A+
Schermafbeelding 2021 12 08 om 10.20.55Bent u op zoek naar een zorgverzekering die in 2022 een goede vergoeding biedt voor chiropractie?

Bij chiropractievergoeding.nl hebben ze de vergoedingen per verzekeraar in een handig overzicht bij elkaar gezet. Verschillende verzekeraars bezuinigen namelijk op de vergoedingen, en ook op die van chiropractie, dus controleer goed welke polis uw huidige zorgverzekeraar u voor het komend jaar aanbiedt! Het kan zijn dat een andere verzekeraar een beter aanbod voor u heeft. U kunt uw huidige verzekering opzeggen tot em met 31 december 2021 en u moet een nieuwe verzekering gekozen hebben vóór 31 januari 2022. Hier vindt u een PDF met alle vergoedingen per zorgverzekering.

De zorgverzekeraars mogen, in tegenstelling tot bij de basisverzekering, zelf bepalen wat en hoeveel ze via de aanvullende verzekering vergoeden. De verschillen zijn dan ook groot. 

Ook in 2022 geldt voor chiropractie géén verplicht eigen risico. Dit eigen risico geldt namelijk alleen voor de zorg die door de basisverzekering is gedekt.
Door op de afbeelding te klikken komt u op de website van chiropractievergoeding terecht.